Att ljuga eller inte

Truthdare

Det är inte folket i stugorna som skall avgöra vad som är sant

Wigh har gått ut med att hon utsatts för övergrepp,jag vill inte kalla det trakkaserier för det hon berättar i kalla Fakta är övergrepp. Det finns alltid oklarheter i såna här saker. Har man inte varit med och bevittnat så kan man inte heller döma. Det är ju fruktansvärt som Åkesson säger : vi får ju utgå från att det är sant och isåfall går det en våldtäktsman ibland oss.

Vi som inte vart med skall inte heller sitta och vräka ur oss saker vi inte kan veta nånting om. För vem ljuger och vem talar sanning? I såna här ärende med både våldtäkter och våld om två personer finns det sällan vittnen det är en stor poäng vi inte får tappa. Det är alltid svårt för offer att bevisa att så skett. Och definitivt ännu svårare efter så lång tid.

Det jag personligen inte förstår är att varför kommer hon ut med detta nu ,lagom efter att hon själv 12 september nu i år bara 2 veckor sedan knappt hamnade i slagsmål. Två saker gör mig fundersam här.

1. Varför kommer detta nu i samband med detta och hela 5 år efter ,hon har ju trots allt gått vidare efter detta. Du går inte i 5 år och sen brister bubblan, den hade brustit redan. Och frågan är finns det någon form av hämd från hennes sida?

2. Hon har trots allt varit i blåsväder innan med en massa konstigheter och vart avstängd.

Skall bli intressant att följa detta om det kan vara så att hon fått gå av eller någonting efter slagsmålet, för det måste ju varit aktuellt nu i denna stund när han plötsligt anklagar någon hon dessutom varit väldigt nära.

Känns lite olustigt på det sättet hon beskriver vad som hände. Men som sagt jag är ingen som dömer eller ska avgöra detta. Men tankarna rör sig hela tiden. Och jag säger inte att min känsla är rätt ,jag kan lika gärna ha fel.

Och kom inte med gloschan att man inte skall gräva i hennes olycka mm för glöm inte att det är Hanna själv som vikt ut historien.

Jag tycker bara man kan låta bli att smuts kasta, fundera kan man göra och diskutera artiklar vi följer men att smutskasta någon innan man fått svar och en så länge : att diskutera saker andra går ut med är annat än att kasta ur sig massor av omogna ord kastat i affekt.

Tänk om det är sant

Alla ni som inte hundra kan rentvå eller påvisa sakfrågan om vad som verkligen stämmer kan väl tona ner sig.

För tänk om det finns ett äckel där. Det finns aldrig några garantier på att han inte gjort nåt och plötsligt gör alla likadant , gör illa utsatta offer

Vem av oss har mandat att döma henne ?

Kan en man i denna utsatthet inte bevisa motsatsen ,så känns det ju plötsligt som att han kanske är den som ljuger.

Men helt spontant och ärligt så luktar detta lite relations dramatik av någon form,så….

Fortsättning följer

Relaterade