Ali Hossain och Andre Aprem

Dsc0071120lusthuset

 Ali Hossain och Andre Aprem från Mellanöstern höll fast och gruppvåldtog en 14-årig flicka i Trädgårdsföreningen i Linköping. Nu döms två av dem, båda 16 år, till ungdomsvård för grov våldtäkt mot barn.
– Jag sket i jag bara ”vem vill knulla henne får knulla henne”, förklarade den ledande våldtäktsmannen i efterhand.

De tre unga männen träffade flickan inne på McDonalds i mars i år och fick henne att följa med dem till parken i centrala Linköping .

Den ene 16-åringen började våldta 14-åringen och förklarade i samband med det för sina kamrater att de fick ”göra vad de vill” med flickan. De hjälpte sedan till att hålla fast henne och gruppvåldta henne.

Flickan beskrev i efterhand hur det var ”människor och fingrar överallt”.

Efter våldtäkten ringde den drivande 16-åringen till flickan och hotade att knivhugga henne om hon anmälde händelsen till polisen.

Flickan spelade in samtalen med våldtäktsmännen, som användes som bevis. I ett samtal med en annan person sade 16-åringen:

– Jag sket i jag bara ”vem vill knulla henne får knulla henne”.

Flickan ville först inte anmäla våldtäkten men föräldrarna fattade misstankar när hon sov dåligt på natten, gnydde och kramade om ett ”gosedjur”. Efter cirka tio dagar gjordes en polisanmälan och flickan drabbades därefter av panikångestattacker och fick svårt att andas. Hon måste sova i sina föräldrars säng, tar lugnande medel och sömnpiller, och hennes skolresultat har kraftigt försämrats.

En av våldtäktsmännen uppges vara 13 år och slipper därför helt straff. De två 16-åringarna döms å sin sida till sex månaders sluten ungdomsvård för grov våldtäkt mot barn. ”Ledaren” döms också för övergrepp i rättssak och för missbruk av larmanordning för att han satt igång ett brandalarm på sin skola som ”hämnd” för att han inte fick följa med på en skolresa