Amanuel Ghebreberhan

Amanuel Ghebreberhan, 19840912-1673 Hornsgatan 6 C Lgh 1003 736 33 Kungsör

Medborgare i Eritrea

DOMSLUT Brott som den tilltalade döms för Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 1 st brottsbalken

2015-12-01 — 2016-02-09 (4 tillfällen)

Påföljd m.m.
Skyddstillsyn

Läs Domen

I samband med en idrottslektion tog afrikanen tag i två pojkar mellan benen inne i omklädningsrummet. ”Målsägande A” har berättat under polisförhör att han blev äcklad och kände obehag, vilket gjorde att han ställde sig i duschen, bytte om och sprang iväg för att gömma sig. Han tog sig sedan till sina kamrater som bildade en ”klunga” runt honom för att skydda honom.

”Målsägande B” som också blev ofredad på samma sätt vid samma tillfälle har berättat under polisförhör att han fick ont efter ofredandet och sprang tillsammans med A till skolan direkt efteråt. De berättade för en annan lärare om vad som hänt först efter ett par veckor senare. ”B har beskrivit att han är osäker på om han och A hade kalsonger på sig”, står det i domen. ”Målsägande F” har beskrivit att han blev tagen mellan benen utanpå kläderna av samma man, vilket fick honom att känna obehag och bad mannen att sluta. Han har också berättat att han såg när A och B blev tafsade i omklädningsrummet.

”Målsägande C” (6 år) som är det yngsta offret har beskrivit om att ”fröken” (32-årigen) under fritids har vid flera tillfällen tagit på honom mellan benen, vilket ska ha skett efter jullovet och kanske någon gång före jullovet både inomhus och utomhus.

Relaterade