Andreas Andersson, Sala

Andreass

Fyra års fängelse för sexköp av barn
Det var när en falsk bild, med en flickas kontaktuppgifter dök upp på nätet och en polisanmälan gjordes som den här historien kom att rullas upp.

De digitala spåren ledde till den 41-årig Andreas Andersson från Halmstad. Beslag hos mannen ledde sedan vidare till ytterligare ett offer – en flicka som mannen tagit kontakt med och tvingat till sig sex vid två tillfällen, i en bil på ensliga platser.

Brotten som nu leder till fällande dom i tingsrätten sträcker sig över två år, mot två tonåriga flickor. 41-åringen döms till fyra års fängelse för två fall av våldtäkt, köp av sexuell tjänst av barn i två fall och försök till sexköp vid 20 tillfällen, utnyttjande av barn för sexuell posering, grovt förtal samt tre fall av sexköp av en kvinna som vid tillfället var över 18 år.

2016-05-27-Halmstad-TR-B-2435-15-Dom