Då hashtag blev allas liv

What Is A Hashtag And How Do You Use Them

Me too uppmanade : häng på du med ! Det där känns skrämmande för mig

Inte bara det att man öppet hänger ut media profiler utan man drar ner varenda man i detta. Självklart vill jag tillägga att jag skulle ta rygg för varenda offer ,det är en självklarhet att ta avstånd från dessa övergrepp och en gång för alla väcka debatt i ämnet då det är helt galet fel att polis och rättsväsende inte hinner med utredningar utan de blir liggande alldeles för länge på hög.

Men detta hashtag Me too får mig att tänka och vända och vrida. För det första : häng med du med uppmanade gruppen det känns lite konstigt i min värld.

Dessutom om man ser till gruppens medlemmar så får det mig att tänka lite skevt för det blir lite hets mot folkgrupp ,folkgruppen är män. Jag är mer rädd för att denna grupp manar till propaganda för att det skall bevisas att även svenska män är kräk.

När det gäller sexuella trakkaserier ,övergrepp mm så finns det också kvinnor som beter sig illa och kränkande mot män också ska man anmäla det med? De finns tjejer/kvinnor som klär av sig för män, visar sitt kön för män ,tar män i skrevet och ganska vanligt med sexuella skämt verbalt.

Jag vet inte men om ett nyp i rumpan är sexuella övergrepp då är hela Sverige utsatt. Och om sex skämt är ofredande då får vi stänga flera jobb.

Med såna här media påslag kommer också kommer inte heller utsatta utan där kommer också lögner.  Sedan tycker jag man ska tänka sig för när man skriver ut hela historier om sitt övergrepp att ni kanske inte förstår att de män som begår övergrepp sitter kanske och gottar sig åt just ditt övergrepp.

Jag kommer här med också be om ursäkt till alla er män jag själv har kränkt ,jag hoppas ni inte mår allt för dåligt