Mohammad Saeed

Mohammad Saeed, 19701217-301*  Osby

Medborgare i Syrien

DOMSLUT Brott som den tilltalade döms för Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 2 st brottsbalken 2016-10-20

Påföljd m.m.

1. Villkorlig dom

2. Dagsböter 50 å 50 kr

Målsäganden: Hen skulle ta bussen in till staden för att klippa sig. Hen satte sig på sätet bakom busschauffören. Hen hade musik i hörlurarna, som hen hade på sig. En utländsk man, som haltade och hade mage, steg på bussen i Kungsmarken och satte sig bredvid hen. Det kändes obehagligt. Mannen satte handen mot väggen bakom chauffören och rättade till sig, som om han inte fick plats på sätet. Hen flyttade därför in sig. Mannen drog med vänster hand upp byxbenet till knäet och gned vaden mot hens ben upp och ner. Samtidigt som mannen gned sig mot hen tog mannen sig på sitt kön. Mannen la sin hand på insidan av hens lår och förde handen uppåt mot

hens kön. Hen slog undan handen och sa sluta. Mannen upprepade detta minst två

gånger. Det kändes som att mannen använde hen för att tillfredsställa sig själv sexuellt. Hen ringde till en kamrat, Antonia Huljet. Hen sa hej till sin kamrat och mannen sa hej till hen för han trodde att hen hade sagt hej till mannen. Hen upplevde det hela mycket obehagligt och fick en chock. Eftersom hen blev paralyserad kunde hen inte göra något som t.ex. påkalla hjälp. Bussfärden tog cirka 15 minuter. Hen ställde sig bestämt upp och mannen flyttade på sig. Hen steg av vid Hoglands park och mannen fortsatte med bussen. För det fall mannen hade behövt klia sig och hålla sig på sitt kön på grund av inkontinens hade mannen inte behövt ta sin hand

upprepade gånger på hens lår.

Relaterade