Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan

Salah

Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan

Den 6 november 2009 förändrades en ung svensk flickas liv för all framtid. Då torterades, våldtogs och misshandlades Emma brutalt av sin före detta pojkvän Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan och lämnades att dö ute på Näsby fält strax utanför Kristianstad.

En dryg vecka innan händelsen polisanmäldes Fadi El-Kaissi Ramadhan för misshandel och våldtäkt av Emma. Av de skrivna anteckningar, man funnit på flickans rum, att döma så var detta knappast första gången detta inträffat utan istället målas en bild upp av en relation i skräck mellan en svensk 19-årig flicka och en främling med sjukligt kontrollbegär.

Återkommande förnedring, hot, misshandel och våldtäkt verkar ha varit vardag för den stackars flickan och det tragiska händelseförloppet den 6 november var troligtvis upprinnelsen till att Emma slutligen tog mod till sig att anmäla Fadi.

Söndagen den 6 november blev Emma skjutsad av sin far till trafikskolan men istället för att gå på sin lektion så blev hon intvingad i Fadis bil och utkörd på Näsby fält. På vägen till fälten, eller efter framkomsten så har Fadi våldtagit,grovt misshandlat och torterat Emma med ett flertal sparkar och slag mot i stort sett hela kroppen och huvudet, kraftiga stryptag, och knivstick i ögonen, underlivet och ansiktet. En del av den brutala tortyren har dessutom troligtvis utförts efter det att Emma tappade medvetandet. När Emma mirakulöst hittades en timme senare hade hon svåra hjärnskador orsakade av syrebrist i hjärnan, låg puls, svag andning och hade tappat stora mängder blod. Hennes liv hängde på en skör tråd. Idag, snart 4 månader senare är Emmas läge stabilt men långt ifrån bra. Hon har genomgått flera invecklade operationer där man bland annat plockat bort stora delar av skallbenet. Hon lider av obotliga hjärnskador, är sängliggande och kan enligt uppgift än idag inte prata. Hon kommer aldrig någonsin att bli den samma som förut.

Fadi El-Kaissi Ramadhan har numera, till medias förtjusning, bytt namn till Casper El-Kaissi Östlöv. I tidiga artiklar om denne främling har man valt att ej namnge honom utan detta först efter namnbytet. Men oavsett om media vill försöka få oss att tro att ”Casper” är vem som helst utav oss svenskar så är ju fallet självklart inte så utan han är av kurdisk etnisk härkomst men född i Sverige. Han är i Kristianstad ökänd som våldsverkare sedan tidigare och dömd för flera fall av misshandel samt olaga hot och sexuellt utnyttjande av en 13-årig flicka.

Kristianstads tingsrätt fann den 23:e februari i år ”Casper Östlöv” skyldig till olaga hot, misshandel, människorov, våldtäkt och mordförsök. Då gärningsmannen ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning så dröjer domen ytterligare.
Det finns de som menar att Emma får skylla sig själv eftersom hon valde att inleda ett förhållande med en rasfrämling. Jag menar något annat, ty denna flickas öde är inget som jag så skulle önska mina värsta fiender.

Nej det inträffade är först och främst det främlingsdominerade medias fel! Detta genom sin uppmuntran till svenska flickor att rasfrämlingar är mer spännande än svenska män och deras glorifiering av rasblandning. Genom deras bild lyckades Emma falla för en man hon naturligt aldrig hade sökt sig till annars. På grund av medias ihärdiga hjärntvätt så hindrade inte heller hennes föräldrar dem att träffas.

Det är också självklart statens fel, i flera led. Varför är denne förbrytare på fri fot efter att en vecka tidigare ha blivit anmäld för misshandel och våldtäkt med sitt tidigare straffregister?

Detta fall är tyvärr långt ifrån unikt. Det har skett tusentals brutala misshandlar, våldtäkter och mord med rasfrämlingar som förövare och etniska svenskar som offer.
Var så säkra, övergreppen kommer också att fortsätta, ty regeringen gör absolut ingenting åt problemen som följer i massinvandringens dunkla namn, förövarna straffas på tok för lindrigt och fallen tystas allt som oftast ner av etablerad media eller förvrängs som i detta fallet där media vill få oss att tro att det är svenske Casper som är gärningsmannen.

LÄR MER