Mohammad Ahmadi, Storuman

Namn: Mohammad Sarkhi Ahmadi
Personnummer: 19949118-5830
Adress: Blå vägen 246, 923 31 Storuman

Dömd för: Våldtäkt mot barn
Straff: Fängelse 1 år och 4 månader

Mohammad har under tidsperioden 17 juli – 1 september 2013 haft analt samlag med en 14 årig flicka i Stroumans kommun, detta har genomförts trots hennes uttryckliga vilja. Mohammad delade vid tidpunkten en lägenhet med två vänner över sommaren.

I förhör framkommer det att Mohammad, tillsammans med flickan och två vänner varit i lägenheten då Mohammad frågade om flickan ville följa med och prata. Flickan sa att hon inte ville, då tog Mohammad tag i hennes handled. Flickan stretade emot men följde sedan med in till sovrummet. Han började klä av flickan trots att hon sa att hon inte ville. Han höll fast hennes händer och ställde henne mot en våningssäng och hade sedan analt samlag med henne trots att hon sa att hon inte ville, och att det gjorde ont.

Detta kan även intygas av en vän. Mohammad var vid tillfället 19 år gammal. Flickan och Mohammad var även ett par vid tillfället. Två till tre dagar senare kommer flickan och en väninna tillbaka till lägenheten, Mohammad utsatte henne för verbala påtryckningar och flickan uttryckte via sms att hon vill ta livet av sig innan hon kom till lägenheten för andra gången. Denna gång blev hon utsatt igen, i sovrummet för analt samt vaginalt samlag.

Mohammad påstår i förhör att båda var med på det, och att flickan själv hade föreslagit detta. Vid samlad bedömning finner tingsrätten att det är bevisat att Mohammad gjort sig skyldig till brott då han måste insett att samlaget genomfördes motvilligt, mot flickans uttryckliga vilja. Han påstår även att han inte visste att flickan bara var 14 år, men både flickan och en vän hade berättat för honom att hon bara var 14 år. Mohammad döms till fängelse 1 år och 4 månader. Han ska även betala ett skadestånd till flickan på 115.000 kronor.

MOHAMMAD-Sakhi-Ahmadi-B-597-13