Svensk tvåbarnsmamma gruppvåldtagen

48 spermafläckar efter flyktingarnas gruppvåldtäkt Den svenska tvåbarnsmamman gruppvåldtogs under skratt och glada rop av 8 Afghaner på en flyktingförläggning i småländska Mariannelund. Kvinnan blev i det närmaste apatisk efter händelsen och fortfarande känns det enligt henne som att hon har någonting uppstoppat i underlivet. Idag lade åklagaren fram spermabevis mot nio män, där flera försvarar sitt agerande mot kvinnan.

– Hon är en hora, säger Migrationsverkets tolk Rafi Bahaduri, 25, som är en av de åtalade.

Det var i december förra året på flyktingförläggningen i småländska Mariannelund som sex ensamkommande flyktingar från Afghanistan i flera timmar våldtog den svenska tvåbarnsmamman med hjälp av en 33-årig fyrbarnsfar och en 25-åring, även de afghaner.

I rättegången har kvinnan berättat att flyktingmännen i samförstånd attackerade henne och att alla flyktingarna var med på våldtäkten. Flyktingarna ska enligt ett vittne ha uppgett att de ville hämta ”en tjej för att knulla” och medan våldtäkten pågick skrattade männen och klappade händerna.

Hittades apatisk
Tvåbarnsmamman har i förhör med polisen berättat om hur hon förgäves försökte slita sig loss från afghanerna när de våldtog henne vaginalt, analt och oralt på samma gång.

– Det är som jobbigast när de håller på samtidigt överallt, förklarade kvinnan senare under rättegången, meddelar Höglandsnytt.

När den svenska tvåbarnsmamman i blodigt tillstånd till slut hittades av polis i flyktingarnas lägenhet var hon apatisk. Hon hade då för ont för att sitta ner och hon hade även ont i svalg, underliv och mage. Kvinnan blev så allvarligt skadad att hon tvingades sitta i rullstol och fick vårdas på psykklinik i Västervik i fyra veckor.

Åklagare Gunnar Brodin berättade i sin slutlädering idag att kriminaltekniker hittat 48 spermafläckar i den flyktinglägenhet där gruppvåldtäkten skedde. I tvåbarnsmammans ändtarm och längre upp i matsmältningssystemet återfanns spermier från minst fyra personer. Sammanlagt kan nio män bindas till våldtäkten.

Hindrade henne från att andas
Förutom den sadistiska gruppvåldtäkten utsatte de afghanska flyktingarna tvåbarnsmamman för livsfara genom att under våldtäkten täppa igen hennes andningsvägar, uppgav målsägarbiträde Charlotte Bokelund under rättegången.

Tvåbarnsmamman, som driver en butik, är efter våldtäkten rädd för män och speciellt rädd för utländska män. Enligt Charlotte Bokelund upplever kvinnan att det fortfarande känns som om hon har någonting uppstoppat i underlivet.

”Hon är en hora”
En av de åtalade, den 25-årige afghanen Rafi Bahaduri, är sedan tidigare dömd för våldtäkt och har figurerat som misstänkt i andra våldtäktsfall. Bahaduri, som är bosatt i närliggande Vimmerby, anser att tvåbarnsmamman förtjänade det inträffade.

– Hon är en hora. Jag visste att det här skulle hända. Hon ville det, förklarade han för polisen när han greps.

Rafi Bahaduri har, trots sitt gedigna brottsregister, blivit anställd av Migrationsverket som tolk.

Tvåbarnsmamman, som valt att följa rättegången på plats, har vid flera tillfällen mått så dåligt att hon tvingats lämna rättssalen för att kräkas.

75112714-phpk5UdHe-1639826