Mattias Djärv, tranås

Namn: Mattias Karl Lennart Djärv
Personnummer: 19830801-1934
Adress: Hubbarpsvägen 17573 40 Tranås

Dömd för: Misshandel m.m
Straff: Fängelse 1 månad

Mattias som har kontrollbehov såg ett SMS från målsägandens mobil, det visade sig att hon hade fått ett sms från en manlig kamrat boende i USA.

Hon befann sig i badrummet med barnen som duschade när Mattias ropade på henne. Hon gick ut och därefter tog Mattias tag med sin ena hand om hennes arm och med sin andra hand i hennes hår, drog ned henne på golvet och drog därefter in henne i sängen.

Han höll ett hårt tag om hennes arm och i hennes hår och hon släpades cirka 5-6 m. Mattias tryckte ned henne i sängen och undrade varför hon ljög. Hon var rädd, bad om förlåtelse och försökte lugna ned Mattias. Barnen ropade från badrummet, varför hon gick in till dem. Hon sade till barnen att gå in i sitt rum och leka och därefter gick hon tillbaka till Mattias som befann sig i TV-rummet.

Mattias hade lugnat ned sig lite men efter en stund ”hettade” det till igen. Mattias hade bett henne lämna bostaden varför hon skulle börja packa en väska. Mattias knuffade till henne och när hon vände sig om för att ta väskan utdelade Mattias en spark som träffade henne i nedre delen av ryggen. Han ska även senare ha slagit henne med hennes telefon, utdelat 5-6 knytnävsslag och sedan slagit sönder telefonen

Mattias Djärv förekommer under 24 avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes bl.a. den 24 september 2007 av Linköpings tingsrätt för hot mot tjänsteman till villkorlig dom med samhällstjänst 50 timmar med angivande av ett alternativstraff om fängelse en månad och den 11 april 2008 av Linköpings tingsrätt för bedrägligt beteende till dagsböter. Han dömdes senast den 19 maj 2011 av Linköpings tingsrätt för bedrägeri till skyddstillsyn.

Kriminellt.com_.-LINKOPINGS-TINGSRATT-Malenhet-2.-2013-02-11-meddelad-i-Linkoping.-PARTER-Antal-tilltalade_-1-6022696