Folke Holmberg, Avesta

Namn: Arne Folke Harald Holmberg
Personnummer: 19530925-695*
Adress: Klängestigen 2776 36 Hedemora

Dömd för: Sexuellt utnyttjande av underårig
Straff: Fängelse 1 år

Föräldrarna hade sex i samma säng

Flickan brukade gå till mammans och Folke Holmbergs säng om hon vaknade på natten, hon la sig då i fotändan. Det förekom att hennes mamma och Folke hade sex medan hon låg i samma säng.

Började massera flickan

Hennes mamma började några dagar i veckan att arbeta tidigt på morgonen och åkte då hemifrån redan vid kl 05.30. En sådan morgon när hon var åtta år gammal och låg kvar i mammans säng efter att hon hade åkt till jobbet, började Folke Holmberg massera hennes rygg. Hon bar nattlinne, men hade inte några trosor på sig och Folke Holmberg fortsatte att massera henne ner över hennes rumpa och ner på benen. Därefter gick hans händer upp mellan hennes ben. Hon bad Folke Holmberg att massera ryggen istället, men han fortsatte att smeka hennes underliv. Det hela pågick i cirka 15 minuter.

Pågick tills flickan var 10 år

Efter händelsen bad Folke Holmberg henne att inte berätta för någon vad som hade hänt utan sade att det var deras hemlighet. Detta förfarande upprepades varje morgon när hennes mamma började arbeta tidigt mellan det att hon var åtta år gammal till dess hon var tio år gammal.

folke-holmberg-3589693

Relaterade