Pappa tog pedofil på bar gärning | Kriminellt

 Pappan tog pedofilen mitt i akten som påstås ha gjort sexuellt övergrepp på hans 11-årige son, han slog sönder mannen innan han ringde polisen för att säga att de kunde komma hämta honom från en ”blodig pöl” på sin våning.

Den 35-årige man, som inte har identifierats, sade till larmcentralen i natten mot fredag: ”Jag gick bara in på en vuxen man som antastade. Och jag fick honom i en blodig pöl för dig just nu. ” Polisen kom till Daytona Beach i Florida för att hitta Raymond Frolander, 18, medvetslös.

raymond-frolander-6080155

Raymond Frolander, 18, (bilden i sitt mugshot idag) blev slagen till en massa av fadern av 11-årig pojke som han påstås ha fångat hans sexuella övergrepp på ett hem i Dayton Beach, Florida

En efterföljande mugshot visade att Frolander hade blivit svårt misshandlad runt ansiktet, lämnar honom med svullna läppar och ögon, blåmärken och rivsår.

När larmcentralen svarare frågade fadern om några vapen var inblandade, sade han: ”Min fot och min knytnäve”.

”Han är trevlig och utslagen på golvet för dig, jag drog in honom i vardagsrummet,” sade fadern. ” Skicka en ambulans. Han kommer att behöva en. ”

Larmcentralen frågade: ”Är han fortfarande medvetslös? ’ och fadern svarar: ”. Ja … jag slog hårt”

Han sade att Frolander var en ”jävla lycklig kille att jag älskar min Gud”.

Fadern tillade: ”Han stod upp och byxorna var runt hans vrister och inget annat behövde sägas. Jag gjorde vad jag fick rätt att göra förutom att jag inte dödade honom. ’

Fadern hade lämnat sitt hem runt 01:00 för att plocka upp lite mat och när han återvände, hörde ett konstigt ljud från sovrummet, sade polisen. Han sköt upp dörren och påstås ha hittat Frolander med byxorna nere som utförde en sexakt på barnet.

Pojken berättade för utredare att han hade spelat tv-spel med vänner, men när de lämnade, tog Frolander honom till ett bakre rum och drog ner sina byxor. Han sade också att Frolander hade utnyttjat honom i tre år.

Polisen sade att den unga pojken blev hotad av Frolander att hemska saker skulle hända om han avslöjade övergreppen.

Chief Chitwood sade: ”Han är 11 år gammal, han borde springa runt utanför och spela tv-spel, inte att göra med något som detta.”

Frolander fördes till Halifax Heath Medical Center, där han behandlades för sina skador.

Relaterade