Trolljägarna på TV3 fick tag på en pedofil

dc0d1272-8b24-4d66-a2dc-2b1908a02ea1-7801305

I programmet Trolljägarna följer man Robert Aschberg som jagar näthatare, i detta programmet så råkar dom även stöta på en man som pressat unga flickor att klä av sig och göra groteska handlingar, det kanske kan låta klent men vi ska alla minnas Kumlapedofilen som drev en 13-årig flicka till självmord.

Artikeln från Aftonbladet:

’Hoppas hon blir våldtagen’

”Hoppas någon letar upp dig, styckar dig, lägger dig i en påse och bränner din styckade kropp flera gånger om”, ”hoppas hon blir våldtagen” och ”hoppas hon dör en plågsam död” är några exempel.
Robert Hermansson har även skrivit sexistiska meddelanden till ett antal tjejer – där han kräver att de ska skicka nakenbilder på sig själva. Själv har han även skickat bilder på sitt kön. Av rädsla för Robert Hermansson vågar ingen av tjejerna ställa upp med sitt ansikte i programmet.

’Sexualbrott mot barn’

I den slutna Facebook-gruppen har Robert Hermansson, 30, även pressat en 14-årig tjej till att lägga upp bilder på sig själv utan bh, vilket avslöjas i premiär­avsnittet av ”Trolljägarna”.
– Det här är det kanske all­varligaste vi har sett i det här programmet. Det här är sexualbrott mot barn och unga. Och det här är den typen av brott som rättsordningen ser väldigt, väldigt allvarligt på, säger Mårten Schultz, professor i civilrätt.

I programmet konfronteras Robert Hermansson på centralstationen i Stockholm. Då förnekar han att han ska ha skickat bilder på sitt kön – och att han pressat minderåriga tjejer till att skicka nakenbilder.
– Det sysslar jag inte med, lilla gubben, säger han till Robert Aschberg.

’Din jävla idiot’

När programledaren fort­sätter ställa honom till svars blir Robert Hermansson märkbart irriterad. – Du lilla du, nu ska du inte vända allting mot mig, nu är det så att vi håller på med kontroversiell humor, sådant som inte funkar i det här jävla pk-samhället. Men när Robert Aschberg frågar varför han har uppmuntrat till sexuell posering så brister det för Robert Hermansson. – Din jävla idiot, säger han till Robert Aschberg.

– Man ska väl fan kunna ha vilken humor som helst.

’Så pass grovt’

När kamerorna hade slocknat var det dock ett annat tonläge från Robert Hermansson. – Då sa han att han hade haft det svårt privat. Men vi tycker att det han har gjort är så pass grovt att vi inte anonymiserade honom. Vi ger ju dessutom honom möjlighet att försvara sig, vilket han inte förvaltar så väl, säger Robert Aschberg.

Efter att programmet spelats in har Face­book stängt ner Robert Hermanssons Facebook-grupp vid flera tillfällen.

Aftonbladet har förgäves sökt Robert Hermansson för en kommentar.

Vi tycker det är passande att dela med oss Robert Hermanssons uppgifter då vi klassar han som en pedofil.

Namn: Robert Hermansson
Personnummer: 19840303-0474
Adress: Sveagatan 9 lgh 1302, 903 27 Umeå

Relaterade