Kim Johansson, Halmstad

Namn: Kim Robert Lindqvist, heter numera ”Kim Johansson” enligt upplysningen.
Personnummer: 19850622-4636
Adress: Strandvallen 138 D lgh 1101302 57 Halmstad

Dömd för: Våldtäkt mot barn
Straff: Fängelse 1 år och 9 månader

Kim Lindqvist har den 8-10 juli 2012 i en lägenhet i Halmstad haft flera samlag med en flicka, som är född 1998. Kim Lindqvist har insett, eller i vart fall haft skälig anledning att anta, att målsäganden varit under 15 år.

Förekommer sedan tidigare

Kim Lindqvist förekommer under tolv avsnitt i belastningsregistret. Enligt avsnitt två dömdes han av Halmstads tingsrätt den 17 februari 2009 för utpressning, medhjälp till utpressning och försök till utpressning till skyddstillsyn. Han dömdes senast av samma tingsrätt den 1 december 2011 för misshandel, olaga hot, ofredande, snatteri, våldsamt motstånd, brott mot knivlagen och dopningsbrott, varvid förordnades att det tidigare utdömda skyddstillsynen skulle avse även den nya brottsligheten.

Hovrätten sänkte straffet till 1 år och 9 månader

PDF Embedder requires a url attribute