Martin Larsson, Karlshamn

Namn: Jan Martin Larsson
Personnummer: 19771227-3379
Adress: Näktergalsvägen 9374 50 Asarum

Dömd för: Våldtäkt mot barn m.m
Straff: Fängelse 4 år

Martin Larsson har under perioden 2006-2012 våldtagit och misshandlat sin styvdotter. Flickan var vid första tillfället i sexårsåldern.

I förhör med målsägande framkommer att Martin Larsson som under många år levt tillsammans med dennes mamma i en relation har utfört sexuella övergrepp. Övergreppen har börjat en natt då Martin Larsson kommit hem och vart onykter och under denna natten smekt flickan i de vuxnas säng. Övergreppen fortsätter sedan och ökar under åren i omfattning till att bli samlag där flickan försökt spänna sig för att komma undan och har under något tillfälle även börjat blöda. Vid första tillfället berättar flickan för sin mor som tar upp händelsen med Larsson med väljer efter hans förklaring att fortsätta relationen med mannen.

Målsägande uppger att Martin Larsson hotat med att hon kommer splittra familjen om hon berättar och att dessa inte kommer klara sig utan honom, hon förstår inte innan de får sexualundervisning i skolan att det som händer under nätterna är något fel.
Martin Larsson står även anklagad för misshandel emot flickan och även emot dennes mor. Modern uppger att han ska ha puttat henne in i en glasruta som ska gått sönder och fått sparkar i magen utav Larsson.

Rätten ser inga anledningar att misstro flickans uppgifter utan dömer gärningsmannen till fem års fängelse.

DOM-2013-02-27-Malmo.-Klagande-och-motpart-Malsagande-Malsagande-A-sekretesskyddad-uppgift-se-bilaga-B-9703709

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *