Martin Lundqvist, Lomma

Namn: Martin Henrik Lundqvist
Personnummer: 19690127-3976
Adress: Pilgatan 8, 234 31 Lomma

Dömd för: Sexuellt ofredande
Straff: Villkorlig dom samt samhällstjänst 50 timmar

Kvinnans uppgifter vinner starkt stöd av vad hennes mammas uppgett. Således har mamman bekräftat att hon i omedelbar anslutning till den påstådda händelsen varit ledsen och att hon gråtande berättat att Martin Lundqvist vidrört henne sexuellt. Kvinnans uppgifter om hur beröringen gått till utesluter enligt tingsrättens mening att det rört sig om någon ofrivillig rörelse från Martins sida. Även de uppgifter som pappan lämnat ger stöd åt hennes berättelse.

Martin Lundqvist har på nyårsnatten 2012/2013 berört kvinnans underliv utanpå hennes trosor. Beröringen har haft en klar sexuell prägel och utgjort en kränkning av hennes sexuella integritet. Åtalet för sexuellt ofredande är därmed styrkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *