Jim Borong, Södertälje

Jim Borong vart 2010 dömd till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Han våldtog 4 barn i åldrarna 2-11 och en 17 åring.

Namn: Jim Alf Henrik Borrong
Personnummer: 19690921-0376
Adress: Prästgårdsvägen 9 1503, 15161 SÖDERTÄLJE

Han smörjde in ettåringarna i vaselin och våldtog dem – nu döms den 39-årige barnvaktsbrodern till rättspsykiatrisk vård och att betala 1,6 miljoner kronor i skadestånd till åtta offer.
Enligt poliser som utrett fallet är det bland det mest omfattande pedofilmål de sett och domen erbjuder vedervärdig läsning.39-åringen blev upphetsad av blöjor och tvingade alla barn, oavsett ålder, att gå i blöjor – precis som han själv. När de skulle sova smörjde han in dem i vaselin och våldtog dem – antingen i vaket eller sovande tillstånd.
Många barn vaknade dagen efter med att de hade ont eller att det sved när de kissade.
Mest utsatt blev en sjuårig flicka som ofta lämnades hos mannen från två års ålder.
Hon utsattes för våldtäkter under flera års tid och tvingades själv filma när han våldtog andra barn – bilder som han sparade i dokument i sin dator med lösenordet ”Pedofil”. Tingsrätten anser att 39-åringen har visat särskilt hänsynslöshet och råhet men konstaterar att han begick handlingarna under påverkan av en allvarlig psykisk störning – en störning som han alltjämt lider av.

Han döms därför till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning och att betala mellan 89 000 och 450 000 kronor i skadestånd till de åtta offren – totalt
1 589 000 kronor.

Han härjar också fritt på Facebook där han bland annat delat en bild med en sexleksak som ska föreställa en napp med en kuk

pedofilbroder-deldom-b-1765-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *