Ali Jaderi, Angered

Ali Jaderi, 20001219-7414
Bondegärdet 28 Lgh 1302
424 33 Angered


Brott som den tilltalade döms för
Våldtäkt mot barn, 6 kap 4 § 1 st brottsbalken
2016-07-01 — 2016-07-31
Påföljd m.m.
1. Ungdomsvård
Särskild föreskrift: Ali Jaderi ska genomgå vård enligt det ungdomskontrakt som
Individ- och familjeomsorgen i Göteborgs Stad, Angered har upprättat, se bilaga 3.
2. Ungdomstjänst 40 timmar


LÄS DOMEN

han sade att hon skulle suga av honom tills han kom och att hon annars inte skulle komma därifrån, att han drog ner sina byxor och kalsonger samt att han tryckte ner hennes huvud mot sin penis. Hon har vidare uppgett att hon höll på med avsugningen i ca 20 – 30 min och att han tog fram sin mobil, samt att det avslutades när Ali Jaderis kompis Yahya Raad Hayyawi kom till platsen. Målsäganden har dessutom berättat att hon uppmanade honom att ta bort mobilen men att det sedan visade sig att han hade filmat avsugningen och spridit filmen till andra som började tala illa om henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *