Conny Thim-ubon

1691091373547

Mannen skröt för sina arbetskompisar om att han hade ett förhållande med en av de yngre stallflickorna. I går dömdes den 46-årige mannen för upprepade våldtäkter.

46-åringen fälls för våldtäkt mot barn och sexuellt utnyttjande av underårig till fängelse i fyra och ett halvt år. Enligt domen hade de en sexuell relation under åren 2004 och 2006. Den inleddes då flickan endast var 13 år.

Först 2012 anmälde hon mannen och domen bygger främst på muntlig bevisning och vittnesuppgifter, bland andra från mannens tidigare arbetskamrater som upplevde att han skröt om och var stolt över relationen. Han ska även ha visat nakenbilder på flickan.

Flickan var hästintresserad och kom i kontakt med mannen i hans egenskap av amatörtränare. Det var därför hon ”tillät” mannen att ha samlag med henne, både orala och vaginala. Annars hade hon inte haft möjlighet att vara i stallet så ofta – mannen både hämtade och skjutsade henne.

Under rättegången berättade den i dag unga kvinnan hur mannen bundit henne under deras sexlekar men också att han använt handklovar på henne.

46-åringen döms mot sitt nekande – enligt honom har han inte rört henne när hon var under 15. Däremot var den medelålders mannen och hon ”bästa vänner”. Han ska även betala ett skadestånd till kvinnan på 190 000 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *