Farhan Ali Ahmed, Västerås

Namn: Farhan Ali Ahmed
Personnummer: 19951105-8779
Adress: Antikvarievägen 10 lgh 1101, 724 81 Västerås
Medborgare i Somalia

Dömd för: Våldtäkt
Straff: Fängelse 1 år och 6 månader

Hon ammade sitt barn och lade sedan tillbaka honom i spjälsängen. Då kom Ali bakifrån och grep tag i hennes händer och förde dem bakåt, väldigt hårt. Han frågade ”Ska du ge mig frivilligt, eller ska jag tvinga dig?” Hon sa nej och tänkte inte ge med sig. Han kastade henne på sängen så hon landade på mage. Han tryckte sitt knä mot hennes rygg. De kämpade med varandra och föll till slut av sängen på andra sidan. Han lyfte upp henne på sängen igen. Hon var fortfarande svag efter förlossningen.

Han lyckades göra en fullbordad våldtäkt på den svaga kvinnan och kort därefter vaknade hennes barn som hon fött några veckor tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *