Naser Abdipur

Naser Abdipur, 19980571-8518
Viktoriagatan 15 C LGH 1102
872 35 Kramfors
Medborgare i Afghanistan


DOMSLUT
Brott som den tilltalade döms för
Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 2 st brottsbalken
2017-01-01 — 2017-03-29 (9 tillfällen)
Åtal som den tilltalade frikänns från
Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 2 st brottsbalken
2016-12-26 — 2017-02-26 (4 tillfällen)
Påföljd m.m.
Fängelse 2 månader

Naser Abdipur  dömdes under fredagen för nio fall av sexuellt ofredande varav tre i Kramfors den 29 mars. Under den kvällen blottade sig för två unga kvinnor, samt ett barn på tre år, genom att stå i en port och onanera, enligt domen. Kvinnorna berättar i tingsrätten att de tyckte det var obehagligt då mannen stod cirka en meter från dem.

Samma kväll skulle en annan kvinna åka hiss i Kramfors, men när dörren öppnade sig stod det en man i hissen och tittade på henne samtidigt som han onanerade. Han drog sedan upp byxorna och gick iväg. Kvinnan berättar i tingsrätten att hon tyckte det var äckligt och att hon inte vill åka den hissen mer.

En annan kvinna i Kramfors, som då var 18 år, har också blivit utsatt för mannens sexuella trakasserier. Hon hade varit och handlat på Willys och i skjulet där man parkerar kundvagnar såg hon en man som stod och onanerade. Kvinnan blev chockad och hon berättar i tingsrätten att hon, efter händelsen, inte vågat gå till affären kvällstid.

Naser Abdipur döms alltså för sex ytterligare fall av sexuellt ofredande, där han onanerat offentligt. Två fall har skett i Täby kommun, ett fall under en tågresa till Järvsö, ett fall i Järvsö och två fall i Ljusdal.

Mannen frias för fyra fall av sexuellt ofredande.

Mannen nekade till alla anklagelser, men dömdes till fängelse i två månader och ska utvisas ur landet med förbud att återvända inom fem år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *