Michael Östling, Stenungsund

michael-ostling

Namn: Michael Kristian Östling
Personnummer: 19900309-0751
Adress: Törreby 205, 444 92 Jörlanda

Dömd för: Våldtäkt mot barn, Sexuellt ofredande (2015-06-26)
Straff: Fängelse 3 år

Citat från domen:

Åtalspunkt 1

Michael Östling som var 24 år, har den 16 december 2014 i närheten av Stenungssunds brukshundsklubb i Toröd, uppsåtligen och mot målsägandens vilja sexuellt berört målsäganden, som varit 14 år, genom att suga på hennes nakna bröst.

Han har haft skälig anledning att anta att målsäganden varit under 15 år vid tidpunkten för gärningen.

Åtalspunkt 2

Michael Östling har den 8 januari 2015 någonstans i Stenungssunds kommun uppsåtligen, och med utnyttjande av effekten av att han tidigare har hållit fast målsägandens händer/armar, genomfört en sexuell handling, som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförlig med samlag, med målsäganden, som varit 14 år. Den sexuella handlingen har bestått i att Michael Östling har förmått målsäganden att suga på hans penis.

Michael Östling har i varit fall haft skälig anledning att anta att målsäganden varit under 15 år vid tidpunkten för gärningen.

Åtalspunkt 3

Michael Östling har den 13 januari 2015 i närheten av Stenungssunds brukshundsklubb i Toröd, uppsåtligen hållit fast målsägandens händer/armar och genomfört en sexuell handling, som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförlig med samlag, med målsäganden, som varit 14 år. Den sexuella handlingen har bestått i att Michael Östling har haft sitt finger/sina fingrar i målsägandens underliv.

Michael har därefter i närheten av Aröds badplats i Kungälvs kommun, uppsåtligen, och med utnyttjande av effekten av att han tidigare har hållit fast målsägandens händer/armar, genomfört ett samlag eller en annan sexuell handling. Den sexuella handlingen har bestått i att Michael Östling har förmått målsäganden att, när de båda varit nakna på underlivet, sitta gränsle över honom samtidigt som han har haft sin penis i hennes underliv.

Michael Östling har därefter någonstans i Kungälvs eller Stenungssunds kommun uppsåtligen, och med utnyttjande av effekten av att han tidigare har hållit fast målsägandens händer/armar, genomfört en sexuell handling. Den sexuella handlingen har bestått i att Michael Östling har förmått målsäganden att suga på hans penis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *