Abdol Qoddousi, Katrineholm

Namn: Abdol Månan Qoddousi
Personnummer: 820608-0593
Adress: Drottninggatan 3 C Lgh 1202, 641 30 Katrineholm
Medborgare i Afghanistan

Dömd för: Misshandel, Våldtäkt, Grov våldtäkt mot barn, Skadegörelse
Straff: Fängelse 6 år

Artikel: https://archive.ph/gytYa

Abdol Qoddousi sa ”vad ska jag göra för att lita på dig” och ”jag måste ha två fingrar i din fitta”. Målsägande A sa ” sluta”, ” kan vi inte ta detta imorgon” och ”det är inte kul”. Hon förstod inte vad Abdol Qoddousi menade. Abdol Qoddousi sa åt målsägande A att ställa sig upp. Målsägande A svarade ”nej”. Abdol Qoddousi fick då stenhård blick och sa ”jo, ställ dig upp”. Han tog tag i målsägande A:s arm. Han uppmanade henne att ta av byxorna. Målsägande A svarade ”nej”. Hon blev rädd och började gråta.

NYKOPINGS-TINGSRATT-R-7.-DOM-Mal-nr-B-meddelad-i-B-Nykoping.-PARTER-Antal-tilltalade_-1_compressed