Waldemar Schmidt, Rockneby

Waldemar 1

Waldemar Schmidt AKA Valle lastade in 5 massagestavar, glidmedel, kalsonger, vaselin, buntband, spännband, DVD-spelare, skjorta, alkoholblandad Coca-cola, nappflaska, kanyl, kuddar, spegel och silvertejp och dynor i bilen, och åkte iväg med en sjuårig flicka som var på besök hos en släkting som Waldemar hade en relation med.  

Waldemar körde iväg med flickan som passagerare under förespegling att de ska köpa leksaker till en skogsavfart längs E 22 nära Kåremo Vad som hände sedan kom att resultera i 8 års fängelse för Valles del, och med största sannolikhet livslånga konsekvenser för flickans del. 

Några timmar senare slänger han en mängd saker från bilen och ställer av flickan vid en övergiven bensinmack. Flickan fick sedan skjuts av en man hem till sin släkting, och när den aktuella platsen genomsöktes av polis den hittades bl.a. 5 massagestavar, förpackningar med glidmedel, en sönderklippt trosa, kalsonger, vaselin, buntband, spännband, DVD-spelare, skjorta, nappflaska, kanyl, kuddar, spegel och silvertejp. Massagestavarna hade längder som varierade mellan 13 centimeter och 33 centimeter. I Valles reservhjulsbalja hittades alkoholblandad Coca-Cola och i hans plånbok hittades narkotikaklassade lugnande tabletter.

Valle erbjöd flickan att de kunde åka iväg och köpa en leksak eftersom han ändå skulle hälsa på en kompis. Hon tog på sig långbyxor och skor och satte sig sedan i bilen i framsätet. Valle lastade in några dynor som han hämtade i en bod på gården varefter de körde iväg. De pratade inte om något särskilt. Sedan stannade Valle bilen. 

Han öppnade en grind och körde sedan in bilen på en plats där det fanns många träd. Hon frågade om hans kompis bodde i en koja, Valle svarade ja. 

Sedan ville Valle att hon skulle komma ut ur bilen och hjälpa honom med en sak. Valle kastade ut några saker ur bilen och tog ner sätena bak. Sedan ville Valle att hon skulle lägga sig bak i bilen. Hon lade sig på rygg i baksätet. Sedan band Valle 

fast hennes händer med spännband, hon tror att Valle band fast hennes händer i bilens dörrhandtag. Därefter drog Valle av hennes byxor. Hon ville inte att han skulle dra ner hennes trosor så hon knep ihop benen. Då klippte Valle sönder trosorna. Sedan band Valle fast även hennes fötter med spännband, hon vet inte riktigt hur Valle band fast fötterna. 

Hon låg som ett kryss. Hon skrek ”sluta, sluta”. Valles TV hade gått sönder så hon sa till Valle att han skulle få en ny TV om han slutade. Hon sa att Valle skulle få en miljard om han slutade. Hon fick ont i magen, som om hon hade ett rep i magen som knutit sig. Sedan började Valle hålla på med sitt äckliga finger i hennes. Valle slet sedan av sig sin skjorta. Han tog också av sig sina mjukisbyxor och sina kalsonger. Valle smörjde med någon kräm i hennes könsdelar. Valle tog in sin äckliga wurst i hålet där hon bajsar. Det gjorde jätteont. När hon sa aj sa Valle att hon skulle slappna av. Sedan höll Valle på med en grej som såg ut som en korv. Den var avlång, jättelång. Han stoppade in grejen i henne. Valle körde den fram och tillbaka. Sedan började Valle skaka med sitt finger i hennes bajshål. Det gjorde jätteont, hon skrek, då sa Valle att han skulle sätta tejp över hennes mun om hon inte slutade. Hon såg att det låg en spruta i framsätet, det var någon genomskinlig vätska i den. Hon vet inte hur lång tid som gick. Valle klippte sedan loss hennes ben. Sedan la Valle hennes ben på hans axlar. Valle satt på knä. Sedan stoppade Valle in sin äckliga wurst i bajshålet. Hon sa till Valle att det gjorde jätteont och bad honom pausa. Då sa Valle att det här var jättedumt av honom, att det var något som kommit i hans huvud. Valle sa förlåt. Sedan klippte han loss henne. Hon kräktes för att hon mådde så illa. Hon klädde på sig, men hennes trosor blev kvar. Valle satte på sig mjukisbyxor och en tröja.Innan de körde iväg kastade Valle ut en massa saker ur bilen, två kuddar, Dvd-plattor, en spruta, en plastkasse med saker, en spegel och en plastburk. Valle körde till en mack och sa åt henne att gå ur bilen och vänta där. Han sa att han inte kunde åka hem eftersom mormor skulle bli sur. Hon stod och väntade vid macken. Hon kände sig ledsen. Sen var det en man som skjutsade hem henne till mormor.

En rättsmedicinsk kroppsundersökning har genomförts avseende målsäganden. Förutom gynekologiska skador framgår av rättsintyget att målsäganden uppvisat följande skador:

– Tvärförlöpande bandformade mönstringar i huden kring hand- och fotleder

– Strimformade tryckavblekbara rodnader kring hand- och fotledernaUnderhudsblödningar på den vänstra armen, buken, ryggen, det högra benet, 

den högra foten, det vänstra benet, på den vänstra foten och på den vänstra säteshalvan

– Ytliga hudavskrapningar i det högra örat och på båda benen

– Enstaka områden med strimformat anordnade punktformade blödningar i 

huden på ryggens övre del och på den högra axeln 

Vad ska man säga? Står 8 års fängelse med möjlighet till villkorlig frigivning efter fem i proportion till ett trauma med konsekvenser som man inte blir av med på varken fem eller åtta år.

1-KALMAR-TINGSRATT-Avdelning-fortur.-DOM-meddelad-i-Kalmar-2