MOHAMMAD Gul Nori, Kalmar

Mohammad Gul Nori 101 1

Även tilltalad: Bagher Darvishi,
Namn: Mohammad Gul Nori
personnummber: 19991027-2450
Adress: Timmermansgatan 42 C lgh 1101
392 36 Kalmar

Det var under natten mellan lördagen och söndagen som en kvinna i 40-årsåldern var ute och gick på en cykelväg i närheten av vattentornet i Berga norr om Kalmar. Tre män i 20-30-årsåldern ha angripit kvinnan, puttat omkull henne Inledningsvis höll de andra två fast hennes armar medan Darvishi våldtog. Under våldtäkten tog Darvishi ett foto av Nori när han satt poserandes bredvid den liggande kvinnan med hennes bröst i ena handen och den andra handens långfinger pekandes mot kvinnan. Den tredje mannen verkade inte klara av att genomföra ett fullständigt samlag när han våldtog henne och hånades lite för detta av de andra två. När männen var klara gick de bara därifrån.

1-KALMAR-TINGSRATT-Avdelning-fortur.-DOM-meddelad-i-Kalmar-3_compressed