Jörgen Strandberg, Hisings Backa

SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Jörgen
Efternamn
Verner Strandberg
Adress
Okänd
Personnummber
540326-2453
Kön
Man
Brott
Grov våldtäkt mot barn, Kränkande fotografering
Beskrivining

När polisen slog till mot Jörgen Strandbergs bostad fann man flera miljoner bilder – och 622 barnporrfilmer som han misstänks ha producerat själv. Det yngsta barnet kan man inte ens säga något om. De andra har påverkats och går fortfarande i terapi, säger advokat Anders Pethrus,

Mannens sovrum i Rinkeby 

Enligt åtalet ska mannen ha erbjudit barnen presenter så att de skulle komma hem till honom och han skulle kunna förgripa sig på dem. Totalt har tolv barn utsatts för brott som omfattas av åtalet. En av dem har inte velat delta i rättegången och är därför inte med som målsägande.

DOMEN

Rinkeby_pedofil_Solna-TR-B-5663-20-Aktbil-243-DOM-Jorgen-Strandberg