Torbjörn Puke, Jönköping

SAMANFATTNINGEN
Förnamn
TORBJÖRN
Efternamn
Hasse Puke
Rykte att han bor på Adressen (osäker)
Klostergatan 69 lgh 1214, 553 35 Jönköping
Personnummber
661026-2492
Kön
Man
Brott
Våldtäkt
Beskrivining

Två flickor, 15 (Sophie) och 17 år gamla, misstänks ha drogats med amfetamin och sedan våldtagits av Torbjörn 42-årig man från Jönköping.Han blev åtalad för att ha våldtagit flickorna vid sex olika tillfällen förra året. Våldtäkterna ska ha skett i mannens bostad och utomhus. Inför rättegången, som skulle ha hållits alldeles nyligen, när Sophie skulle vittna mot honom, var hon mycket skör. Bara några timmar innan hon skulle möta mannen i Jönköpings tingsrätt, tog hon sitt eget liv, enligt uppgift hängde hon sig på toaletten i sitt hem där hon blev funnen av en nära anhörig

lohede-b-1389-09