Joaquin Persson, Malmö

Mammapedo
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Joaquin 
Efternamn
 Gomez Persson
Adressen
Vendelsfridsgatan 3 217 64 malmö
Personnummber
19830709-7439
Kön
Man
Brott
Grov våldtäkt mot barn
Beskrivining

Två pedofiler har dömts av Solna tingsrätt för de systematiska våldtäkterna av en ung pojke de utsatt honom för under flera år. Våldtäkter som började när pojken var sju år gammal och fortsatte fram tills förra sommaren då paret kunde gripas av polis. Det som gör fallet unikt är att den drivande parten bakom många av våldtäkterna var pojkens egen mamma. Nu kan Nya Tider som första tidning avslöja att de dömda pedofilerna är Isabella Revelius, 46, och hennes pojkvän Diego Persson.

Paretl 1
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Gabriella Cecilia
Efternamn
Maria Carmen Revelius
Adressen
Hinseberg 120 71892 Frövi
Personnummber
19750815-9402
Kön
Kvinna
Brott
Grov våldtäkt mot barn
Beskrivining

Våldtäkterna och de sexuella övergreppen som pojken utsattes för upptäcktes när pojkens pappa, som inte har ett förhållande med pojkens mamma, lånade sonens telefon och där såg meddelanden av sexuell natur som skickats till sonen från mammans pojkvän, Diego Persson. Meddelandena han såg visade att pojken utsattes för rena våldtäkter och pappan anmälde omedelbart det hela till polisen som fattade beslut om att anhålla de båda pedofilerna i deras frånvaro.

Solna_TR_B_8683_21_Aktbil_157_DOM