Robin Johansson, Billesholm

Collage2 768x346 1
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Robin
Efternamn
 Thi Johansson
Adressen
Fäladsvägen 5 267 72 Billesholm
Personnummber
19931019-7117
Kön
Man
Brott
Våldtäkt
Beskrivining

En massiv härva av systematiska våldtäkter uppdagades när en kvinna som haft en mångårig relation till Robin Thi Johansson, 28, gick till polisen och gjorde en anmälan om att hon blivit våldtagen av honom. Snart kunde polisen konstatera att även Robins tvillingbror, Marcus Thia Johansson, var inblandad i ett stort antal systematiska våldtäkter som bröderna begått mot ett flertal kvinnor de var bekanta med och ibland hade förhållanden – och även barn med.

Genom att granska ett antal beslagtagna telefoner, kameror, datorer och hårddiskar kunde polisen hitta ett stort antal bilder och filmer som visade olika sexuella övergrepp mot sovande personer, samt bilder som visade ett grovt sexuellt övergrepp mot ett litet barn. Genom dessa bevis och de tatueringar som tvillingbröderna har kunde man konstatera att de var för sig, men även tillsammans, begått över 100 övergrepp på åtta olika offer. Nu har de två bröderna dömts till sju år respektive två år och tio månaders fängelse

Helsingborgs-TR-B-4197-21-Dom-2022-04-13-komprimerad