Peter Särén, Borås

Kvinnan
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Ove Peter
Efternamn
Särén
Adressen
Lakhallsvägen 76506 32 Borås
Personnummber
19790310-5570
Kön
Man
Brott
Grov våldtäkt mot barn
Beskrivining

Peter Särén har utnyttjat NN 3 som sin sexpartner under minst fyra års tid då hon varit mellan sex och tio år gammal. Peter Särén har uppskattningsvis vid minst 150 tillfällen genomfört dels sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningens allvar varit jämförliga med samlag då han fört in sina fingrar i hennes underliv, med sin penis gnidit eller stött mot eller lite in i hennes vagina eller anal dels förmått henne till orala samlag dels ock, under minst de två senaste åren av brottstiden, genomfört fullbordade oskyddade samlag.. Det hände någon gång mellan den 13 mars 2016 och den 28 februari 2021 i Sverige och mestadels inom Borås kommun, Borås stad.

Boras-TR-B-1015-21-Aktbil-32-STAMNINGSANSOKAN-