Okab Alshibli, Malmö

Okabs
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Okab
Efternamn
Alshibli
Adressen
Baskemöllegatan 5 A lgh 0901214 40 Malmö
Personnummber
19870316-2357
Kön
Man
Brott
GROV VÅLDTÄKT
Beskrivining

Okab Alshibli har den 7 april 2019 på Vitemöllegatan 15 F, Malmö stad, gemensamt och i samförstånd med okänd gärningsman, genomfört vaginalt och analt samlag med målsäganden som inte deltog frivilligt utan deltagandet var en följd av våld samt otillbörligt utnyttjande av att målsäganden på grund av berusning befunnit sig i en särskild utsatt situation. Våldet har bestått av att Okab Alhibli med sin kropp betvingat målsäganden. Den okände gärningsmannen har därtill hållit fast målsägandens armar/händer under tiden Okab Alshibli har genomfört vaginalt och analt samlag med målsäganden. Att deltagandet inte varit frivilligt har kommit till uttryck i ord och handling genom att målsäganden har ombett dem att sluta, sagt nej och att hon inte vill samt genom att målsägande har försökt knuffa bort Okab Alshibli och ta sig loss.

Malmo-TR-B-3588-19-Aktbil-32