Abdirahman Aw-Ibrahim, Skärholmen

Abdirahman Aw Ibrahim
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Abdirahman
Efternamn
Hussein Aw-Ibrahim
Adressen
Torvsätravägen 28127 38 Skärholmen
Personnummber
19980101-8814
Kön
Man
Brott
VÅLDTÄKT
Beskrivining

Abdirahma* Hussei* Aw-Ibrahi* har med våld och genom att otillbörligt utnyttja att målsäganden på grund av berusning befunnit sig i en särskilt utsatt situation genomfört ett vaginalt samlag med målsäganden som inte deltog frivilligt. Våldet har bestått i att misstänkt tryckt ner målsäganden på en parkbänk, hållit för hennes mun och med sin kroppstyngd samt med sina armar hållit fast henne och betvingat hennes motstånd. Till följd av våldet har målsäganden orsakats smärta, ömhet, hudmissfärgningar och hudavskrapningar på huvud och kropp. Det hände den 26 januari 2020 på Holmiaparken, Drottningholmsvägen, Stockholms stad.

Svea-HR-B-4415-20-Dom-2020-05-20