Ramin Gerami, Storfors

Ramin Gerami Blurr
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Ramin Stefan
Efternamn
Gerami
Adressen
Björkåsgatan 15 lgh 1202688 31 Storfors
Personnummber
19700730-9359
Kön
Man
Brott
kränkande fotografering
Beskrivining

Mellan senhösten 2021 och hösten 2022 har Ramin Gerami filmat flera personer på flertalet toaletter. Bland annat i sin bostad på Finnshyttegatan i Filipstad, men även på fester och hemma hos bekanta. I ett första förhör är Gerami helt oförstående till anklagelserna om kränkande fotografering, men berättar i senare förhör att ”filmandet blivit som ett beroende, precis som hur folk blir beroende av spel eller alkohol.” Han har till sin hjälp haft en kamera som varit både röst- och rörelsestyrd, samt haft möjlighet att styra kameran genom en app i sin telefon. Vilket han också förklarar för polisen under förhör.

Varmlands-TR-B-4422-22-Aktbil-31