Robert Salgado, Hisings Backa

Jamal
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Robert
Efternamn
Salgado
Adressen
Kavaljersgatan 22 lgh 1202422 48 Hisings Backa
Personnummber
Kön
Man
Brott
Våldtäkt
Beskrivining

Målsäganden A (nedan A) och Robert Salgado Campusano har varit vänner sedan barndomen. Den 26 maj 2010 på eftermiddagen hade A studentskiva hemma hos sin far, B, och dennes sambo. Bland gästerna fanns bland andra Robert Salgado Campusano och Milenka Villena Campusano. Fram mot kvällen skulle A åka in till city för att fortsätta sitt studentfirande med sina klasskamrater. Studentkamraterna skulle först träffas i Haga för att sedan fortsätta firandet i en lokal uppe på Avenyn. I samband med att A skulle ge sig i väg befann sig hon och Robert Salgado Campusano ensamma i hennes rum och det förekom ett samlag.

2014-06-10-Goteborg-TR-B-5962-13-Dom