Abdirahim Kerow, Västra Frölunda

Våldtäkt
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Abdirahim
Efternamn
Kassim Kerow
Adressen
Tunnlandsgatan 4 lgh1009 421 37 Västra Frölunda
Personnummber
19760315-1155
Kön
Man
Brott
Sexuellt ofredande
Beskrivining

Mannen sa då att han kunde lära henne att ha sex. Hon var väldigt rädd och kände panik, men vågade inte göra något. Mannen lät henne inte gå. Mannen fortsatte ställa frågor och bad om hennes telefonnummer. Hon tänkte att hon i stället kunde lägga in hans telefonnummer i sin mobil för att senare radera det. Mannen tog då ifrån henne mobiltelefon och ringde med den till sin egen telefon. Sen tog mannen tag i henne och höll fast henne hårt. Hon kunde inte komma loss. Mannen kramade henne och försökte två till tre gånger kyssa henne på munnen. Hon vände bort huvudet så att kyssarna hamnade på kinden. Hade hon inte vänt bort huvudet hade mannen kysst henne på munnen. Mannen höll fast henne i en till tvinuter. När
han inte höll fast henne var hon väldigt rädd och hade panikångest.