Conny Vestling, Ånäset 

Screenshot 20210903 204856 Gallery 300x300 1
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Rolf Conny
Efternamn
Strömberg Vestling
Adressen
Pilgatan 4 A915 34 Ånäset
Personnummber
19831030-7858
Kön
Man
Brott
Sexuellt ofredande
Beskrivining

Conny har alltså rantat runt på cykelbanor och i buskage med wursten I högsta hugg och erkänner bredvilligt vad han gjort. Han berättar i förhör bla. att han tog av sig kläderna och ställde sig och väntade. Han onanerade och höll utkik. När en tjej kom stod han ungefär 10 meter från henne och fortsatte onanera. Han frågade också om hon ville knulla och bad henne komma till honom och ta av sig kläderna. Han gick därifrån när tjejen tog upp sin telefon.

Conny dömdes här till skyddstillsyn med föreskrifter om att han ska underkasta sig lämplig behandling.

Häromdagen så var det dags för Conny att inta sin plats i tingsrätten igen. Denna gången dömdes han till tre år och sex månaders fängelse för två våldtäkter mot barn, ett försök till våldtäkt mot barn samt ytterligare två sexuella ofredanden. Conny har erkänt, men hävdade att detta var vad barnen ville.

Om man skulle ha tagit varningssignalerna på allvar något tidigare så skulle dessa barn kanske undgått våldtäkt, trots att man faktiskt måste vara blind om man inte såg det komma.

2017-06-07-Angermanland-TR-B-633-17-Dom