Martin White, Hisings Backa

White
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Martin Siwert
Efternamn
White
Adressen
Personnummber
19771207-4991
Kön
Man
Brott
Grov våldtäkt mot barn
Beskrivining

Av veckans sexualbrottsdomar mot barn så är den dom som sticker ut mest av alla domen mot den styrelseordförande i IF metall som den 31/8 dömdes till 10 års fängelse för grova våldtäkter mot en sexåring och sexuellt ofredande mot ett annat barn. Varför fallet inte skrivits om i massmedia kan man fundera en stund på, med tanke på att det inte är var dag man lyckas få till ett tioårigt straff för en barnvåldtäktsman som förgripit sig på grannskapets barn.

Martin White är alltså en 40-årig man från Falkenberg som tidigare dömts för sexualbrott mot barn vid två tillfällen, och nu föll domen tredje gången gillt. Trots detta berättar Martin i förhör att att han är en lekfarbror, och att alla ungar gillar honom vilket han tyckt varit roligt och sett som ett gott tecken. Han har aldrig reflekterat över att det varit några konstigheter, att det som hänt nu är en stor chock för honom och han vet inte var detta kommer ifrån, att han inte vet varför barnet säger som hon gör.

B1058-21