Bengt Andersson, Göteborg

Våldtäkt
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Bengt Erik
Efternamn
Andersson
Adressen
Bäckegatan 22 lgh 1303413 16 Göteborg
Personnummber
1*560528-5039
Kön
Man
Brott
Grov våldtäkt m.m
Beskrivining

Stefan Johansson har genomfört oralt samlag med A genom att otillbörligt utnyttja att A på grund av drogpåverkan varit hjälplös och befunnit sig i en särskilt utsatt situation. Den sexuella handlingen är jämförlig med samlag. Det hände vid minst fyra tillfällen under tiden den 1 ± den 31 december 2013 i Vallås, Halmstads kommun. Vid minst två av tillfällena har Stefan Johansson med våld tvingat ned målsägande A:s huvud till sitt könsorgan och sin manslem in i A:s mun. Det första tillfället har föregåtts av att Stefan Johansson utan A:s kännedom har lagt en drog i en dryck som A intagit, varefter A blivit drogad och knappt kunnat röra sig eller tala.

2014-10-24-Halmstad-TR-B-914-14-Dom