Barnvåldtäktsman gripen – fantiserar på Twitter

Budos

PEDOFILI • Den amerikanska antifascisten Noah Madrano har gripits misstänkt för våldtäkt av barn efter att en flicka försvunnit. Han har även fantiserat om barnvåldtäkter på Twitter.

Den amerikanska antifascisten Noah Madrano är programledare på den vänsterorienterade radioshowen KBOO i USA och har kopplingar till Antifa. Vänsterextremisten misstänks nu för människosmuggling och våldtäkt mot barn.

Det rör sig om en 13-årig kanadensisk flicka som rapporterades försvunnen den 24 juni efter att hon inte kom hem från skolan på eftermiddagen. Flickan hittades omkring en vecka senare i ett hotellrum i Oregon City.

Åklagare från Clackamas County menar att Madrano ska ha exploaterat flickan över nätet i över ett år innan hon kidnappades. Han ska också ha hotat att döda flickan och ”våldta hennes döda lik”, enligt åklagaren.

Våldtäktsfantasier på Twitter

Innan kidnappningen av flickan ska Madrano ha delat sina våldtäktsfantasier på Twitter och YouTube. Så sent som i januari skrev Madrano:

Jag lägger min lilla kuk i små barns händer och munnar för att den ska se större ut än vad den är”. Hans Twitterkonto har bara gillat ett enda inlägg från en annan person som skrev: ”Nu kan vi bara erkänna att vi tycker att det är coolt när folk våldtar små barn”.

På hans YouTube-konto har Madrano också skapat en spellista vid namn: ”Videor med tonåringar som bokstavligen blir våldtagna”. Där finns bara en video kvar, en musikvideo med Marilyn Manson där skådespelerskan Rachel Evan Wood i efterhand säger sig ha blivit våldtagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *