Hugo Asgharsson, Göteborg

Våldtäkt
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Hugo
Efternamn
Asgharsson
Gatuadress
okänd
Födelsedag
19781119
Kön
Man
Brott
Våldtäkt m.m
Beskrivining

Daniel Glenvi har huggit eller tryckt en kniv i bröstet på NN 12 samt slagit eller piskat henne på ryggen och benen med en sladd eller liknande. Det hände någon gång mellan den 3 juni 2016 och den 6 juni 2016 på Nergårdsvägen, Göteborgs stad. NN 12 fick smärta och en sårskada på bröstet med blödning som följd samt blånader och svullnader på benen och ryggen. Brottet bör bedömas som grovt eftersom Daniel Glenvi visade särskild hänsynslöshet när han använde tillhyggen mot en obeväpnad målsägande och eftersom han visade särskild råhet när han högg eller tryckte en kniv i bröstet på målsäganden.

2017-01-05-Goteborg-TR-B-13240-15-Dom