Josef & Ali, Norrköping & Upplands Väsby

Amin Och Ali 73663
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Josef
Ali
Efternamn
El Hani
Jahani Asl
Gatuadress
Fleminggatan 18 lgh 1003, Norrköping
Lövstavägen 50 B, Upplands Väsby
Födelsedag
20020218
19990705
Kön
Man
Brott
Grov våldtäkt & Misshandel m.m
Beskrivining

Det var den 23 augusti förra året som Amin och Ali i Solna norr om Stockholm konfronterade två tonårspojkar och ville få dem att köpa narkotika. Pojkarna avböjde. Amin och Ali bestämde sig då för att i stället råna pojkarna. De fördes iväg till en begravningsplats där de under en tidsrymd av åtta timmar utsattes för omfattande misshandel, tortyr, våldtäkt, förnedring och dödshot. Misshandeln och tortyren bestod bland annat i slag, sparkar, knivhugg och brännmärkning med med och glöd. Pojkarna kläddes av nakna, bands, försågs med munkavle och grävdes ned i gropar där de blev informerade om att de skulle dö. Efter att ha varit i Amins och Alis våld i åtta timmar lyckades pojkarna till sist fly från platsen och få hjälp att kontakta polisen.

Solna-TR-B-7860-20-Aktbil-80-compressed_merge_compressed-4