Per Gustafsson, Skene

Unknownone
SAMANFATTNINGEN
Förnamn
Per Gunnar
Efternamn
Gustafsson
Gatuadress
Textilgatan 2 C lgh 1002
Födelsedag
19711116
Kön
Man
Brott
Grovt sexuellt övergrepp mot barn m.m
Beskrivining

Uggeldahl har den 18 sept 2012 i en konversation på internet främjat och utnyttjat att målsäganden, som då var 14 år, utfört eller medverkat i sexuell posering. Han har således genom uppmaningar och vilseledande förmått henne att visa sin helt eller delvis avklädda kropp inför en webbkamera. Brottet är grovt eftersom det inneburit ett hänsynslöst utnyttjande av målsäganden då Uggeldahl dels vilselett målsäganden om sin identitet och ålder, dels utnyttját målsägandens utsatta situation och det förtroende han vunnit hos henne. Brottet är också grovt eftersom Uggeldahls handlande utgjort ett led i en brottslighet som utövats systematiskt mot målsäganden och ett flertal andra unga flickor.

2016-12-29-Boras-TR-B-1179-16-Dom